Valencia CF20 febrero 2022

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el FC Barcelona (1-4)

Carlos Soler, autor del gol valencianista

Derrota dura del Valencia CF per 1 a 4 davant el FC Barcelona en un partit on els nostres es van veure ràpidament amb desavantatge en el marcador. Després del descans, el Valencia CF va saber reaccionar, va millorar considerablement i Carlos Soler va retallar distàncies amb una gran cabotada per a posar el 1-3, però l'avantatge rival ja era massa clara i Pedri va tancar el partit minuts després amb el 1-4 definitiu. El Valencia CF posa el focus en la trobada del pròxim dissabte davant el RCD Mallorca, on buscarà retrobar-se amb la victòria en LaLiga i sumar tres punts importants.

El Valencia CF va eixir amb les idees clares: sòlid arrere i preparat per a tractar de sorprendre el rival amb atac ràpid. No obstant això, no tardaria a arribar la primera ocasió visitant en un centre perillós de Ferran Torres al qual no va arribar Aubameyang per molt poquet. Amb el pas dels minuts, al Valencia CF li tocaria remar en contra del corrent perquè el davanter blaugrana en una acció posterior aconseguiria batre a Mamardashvili i avançar al FC Barcelona en el 22’.

Poc després del 0-1, Gayà va batre a Ter Stegen amb un centre xut que no pujaria al marcador per fora de joc. El Valencia CF atacava els espais al contraatac amb Guedes i amb Bryan Gil a la recerca de l'empat, però quan semblava que més a prop estava el 1-1 va arribar el 1-2 en una jugada col·lectiva que va rematar De Jong. Abans del descans, Aubameyang augmentaria la diferència anotant el tercer en una jugada molt similar a la del punt anterior.

El Valencia CF tornaria a reaccionar i ho faria amb un altre punt, aquesta vegada de Carlos Soler, que no va pujar al marcador. El VAR ho va anul·lar aquesta vegada perquè la pilota havia eixit fora. Després del descans, el Valencia CF va fer un pas avant i va eixir a atacar al Barça. Un gran centre de Bryan Gil va valdre a Carlos Soler per a retallar distàncies, ara sí, amb una potentíssima rematada de cap. Continuaria intentant-ho el Valencia CF, on va protagonitzar diverses accions de perill. El partit, no obstant això, estava molt costa amunt i Pedri anotaria poc després el 1-4 definitiu.

Fitxa tècnica

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Foulquier, Diakhaby, Omar Alderete (Cömert, 85’), Gayà (Toni Lato, 66’), Hugo Guillamón (Maxi Gómez, 46’), Ilaix Moriba (Racic, 66’), Carlos Soler, Bryan Gil, Hugo Duro (Marcos André, 85’) i Guedes.

4. FC BARCELONA: Ter Stegen, Sergiño Dest, Araujo, Eric García (Mingueza, 46’), Jordi Alba, Busquets, De Jong (Pedri, 59’), Dembele (Nico González, 71’), Ferran Torres, Gavi (Adama Traoré, 81’) i Aubameyang (Luuk de Jong, 82’).

GOLS: 0-1 Aubameyang, 23; 0-1 De Jong, 32; 0-1 Aubameyang, 38’; 1-3 Carlos Soler, 53; 1-4 Pedri, 63’.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.